ჰასპის სისტემა, სანიმუშო მიღების, წარმოებისა და ჰიგიენის პრაქტიკები
300 Gel
ხარისხის საკონსულტაციო ცენტრის აკადემია გიწვევთ ორგანიზაციებსა და დაინტერესებულ პირებს ტრენინგზე
● 𝗛𝗔𝗖𝗖𝗣 ● საფრთხის ანალიზისა და კრიტიკული საკონტროლო წერტილების სისტემები
შეხვედრისას განხილული იქნება შემდეგი საკითხები:
•რა არის HACCP?
•HACCP-ის პრევენციული მიდგომის კონცეფცია
•HACCP-ის 12 ნაბიჯი 7 პრინციპით.
•რა არის საშიშროება?
•სხვადასხვა სახის საფრთხეები (P,C,B).
•საშიშროების წყაროები და მაგალითები.
•საშიშროების რისკის შეფასება
•საშიშროების კონტროლის ღონისძიებები
• CCP-ის განსაზღვრა
• CCP-ის კრიტიკული საზღვრები
•კონტროლის ღონისძიებების მონიტორინგი
•კონტროლის ღონისძიებების შემოწმება.
•კორექტირება და მაკორექტირებელი მოქმედება.
• HACCP-ის სარგებელი სურსათის უვნებლობისთვის.
ინფორმაციისთვის ან ტრენინგზე დასარეგისტრირებლად დაგვიკავშირდით:
info@qcc.ge
+995 551 088809
შეძენა
დამატება