N | მეცადინეობის ტიპი |
თემა
|
დავალება
|
1 |
ლექცია 1 |
მისალმება, გაცნობა, მიზნებისა და მოლოდინების იდენტიფიცირება „HACCP სისტემის პრე-რეკვიზიტული პროგრამები კოდექს ალიმენტარიუსის მიხედვით“ |
დავალება: HACCP კოდექსის ქართულენოვანი ვერსიის გაცნობა - სურსათის ჰიგიენის ზოგადი პრინციპები CXC 1-1969 ; |
2 | ლექცია 2 |
„სურსათის უვნებლობის საკანონმდებლო მოთხოვნების მიმოხილვა“ სექტორების მიხედვით:
|
დავალება 1 : შესაბამისი საკანონმდებლო აქტების გაცნობა https://nfa.gov.ge/Ge/Legislation ; დავალება 2 : კითხვარი (# 173 და 301) |
3 | ლექცია 3 |
ტექნიკური რეგლამენტი - „მომხმარებლისათვის სურსათის შესახებ ინფორმაციის მიწოდების თაობაზე“
|
დავალება 1 :
|
4 | ლექცია 4 |
განვლილი მასალის შეჯამება, კითხვების განხილვა, დავალებების შესრულება | პრაქტიკუმზე განსახილველი პოსტერ-დავალებები:
|
5 | ლექცია 5 |
Iso 22001/Ts-ის მიხედვით პრე-რეკვიზიტული პროგრამები; | დავალება: „ტესტი ზოგადი პრე-რეკვიზიტული მოთხოვნები“ |
6 | ლექცია 6 |
GLOBAL GAP, ISO 22000:2018 FSMS - სტანდარტი/ ISO 9001:2015 QMS- სტანდარტების ზოგადი მიმოხილვა | დავალება: „ტესტი სურსათის უვნებლობის მოთხოვნები“ |
7 | ლექცია 7 |
|
|
8 | ლექცია 8 |
პროცედურები, სტანდარტული საოპერციო მეთოდებისა და ხარისხის ინსტრუქციების დაწესება, კოდექსის მოთხოვნების პრაქტიკული ინტერპრეტაცია | დავალება: ყოველდღიური ინსტრუქციის შემუშავება CANVA-ში |
9 | ლექცია 9 |
“სტანდარტული საოპერაციო მეთოდები“ 1-10 პროცედურის განხილვა |
|
10 | ლექცია 10 |
“სტანდარტული საოპერაციო მეთოდები“ 11-20 პროცედურის განხილვა |
|
11 | ლექცია 11 |
“სტანდარტული საოპერაციო მეთოდები“ 21-30 პროცედურის განხილვა |
დავალება: სტანდარტული საოპერაციო მეთოდის შემუშავება |
12 | ლექცია 12 |
„სტანდარტული საოპერაციო მეთოდის განხილვა“ „თორმეტი ნაბიჯი ჰასპის სისტემის დასანერგად“ | |
13 | ლექცია 13 |
„თორმეტი ნაბიჯი ჰასპის სისტემის დასანერგად“ | |
14 | ლექცია 14 |
„პროდუქტის სპეციფიკაციისა და ტექნოლოგიური ბარათის შემუშავება“ | |
15 | ლექცია 15 |
„ტექნოლოგიური სქემების შემუშავება“, Input, Output, Outcome, Impact-ის იდენტიფიცირება; | დავალება: ტექ. სქემის შემუშავება draw.io; |
16 | ლექცია 16 |
„საფრთხის ანალიზის მეთოდოლოგიის გაცნობა, საფრთხის ანალიზის ჩატარება, HACCP-ის გეგმის დაწესება“ | |
17 | ლექცია 17 |
„საფრთხის ანალიზისა და ჰასპის გეგმის შემუშავება“ | დავალება პროექტი: ინდივიდუალურ თემებზე HACCP სისტემის ტექ სქემის, საფრთხის ანალიზისა და ჰასპის გეგმის შემუშავება; |
18 | ლექცია 18 |
„შესრულებული პროექტის წარდგენა“ | |
19 | ლექცია 19 |
ვერიფიკაციის პროგრამისა და ვალიდაციის გეგმის შეგდენა | |
20 | ფინალური გამოცდა |
აუდიტორიაში შეხვედრა, ფინალური გამოცდა |